Al XXV-lea Congres Naţional de Reumatologie

Avem placerea de a vă invita la cel de-al XXV-lea Congres Naţional de Reumatologie ce se va ţine în Poiana Brașov, la Centru de Conferințe, în perioada 11-13 octombrie 2018.

Congresul Național continuă sa fie un eveniment de referință atât pentru reumatologi cât și pentru medici de alte specialități, o modalitate de a afla noutăți științifice și de a face schimburi de experiență.

Tematica congresului include ca și în anii precedenți noutăți în domeniul reumatologiei, prezentarea unor boli rare, provocări în practica clinică, sau discuții vizând diverse modalități de tratament al bolilor reumatice.

O activitate importantă în cadrul congresului va fi reprezentată de prezentarea posterelor electronice și a comunicărilor orale având la bază rezultatele cercetărilor personale, permițând schimburi de informații și idei între participanți.

Congresul de Reumatologie va găzdui în ultima zi și conferința asistenților medicali, la care vor fi invitați și pacienți participanți activi la campania europeană “Don’t delay connect Today” implementată în aprilie în România sub sloganul “ Fără Amânare, Fă o Programare” și cu această ocazie vom încerca să analizăm rezultatele acestei inițiative.

Așa cum ne-am obișnuit din anii precedenți tinerii reumatologi pot participa în ziua de 11 octombrie la un curs precongres dedicat Spondiloartritelor. Ca în fiecare an, vor participa la congres reumatologi de prestigiu din ţară şi străinătate, care vor prezenta noutăţi de interes general din domeniul specialităţii noastre.

Organizarea congresului din acest an este posibilă datorită eforturilor susținute ale membrilor Comitetului Științific al SRR și al echipei Ella Congress &Events.

Prof. Dr. Ruxandra Ionescu
Preşedinte Societatea Română de Reumatologie

Despre organizator:

Asociatia Societatea Romana de Reumatologie (SRR) este o organizatie stiintifica si profesionala care reuneste specialistii in domeniul reumatologiei cu preocupari in diagnosticul, tratamentul si cercetarea bolilor reumatice. Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați: http://www.srreumatologie.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.