Politica globala in sanatate

Presedintele CMR va vorbi despre migratia medicilor la London School of Economics

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania a fost invitat sa sustina o prezentare la London School of Economics (LSE) din Anglia, pe 20 martie 2012, in cadrul unei conferinte cu tema: "Ne indreptam spre o politica globala in sanatate? Celebrarea a 25 de ani de cercetare si predare a disciplinei politici in sanatate".



 

 

 

"Sunt onorat ca am fost invitat de catre organizatori la aceasta conferinta. Fara falsa modestie, este o recunoastere a unei activitati profesionale care te sustine in a continua chiar si in momentele grele ale drumului pe care ai mers", a declarat prof. dr. Vasile Astarastoae, presedinte CMR.

Medicul va discuta cu cei prezenti inclusiv despre migratia medicilor de la noi din tara. Potrivit CMR, 11.000 de medici au parasit Romania incepand cu anul 2007.

Printre personalitatile care au mai sustinut conferinte la LSE se numara Kofi Anan, Bill Clinton, Nelson Mandela, John Major, George Soros, Javier Solana.

 

material publicat in Pagina Medicala. Citeste mai departe

1 comentariu la “Politica globala in sanatate”

  1. Elena Barbul tel 0741070785 a scris:

    Cred ca o colaborare intre tari prin care medici romani de diferite specialitati sa marga in tarile mai dezvoltate,si anume:Franta,Anglia,Elvetia, sa lucreze si sa invete(poate mai mult in ce priveste organizarea ,precum si noi investigatii,) intr-o perioada determinata ,printr-un contract sustinut si incurajat de stat si Colegiul Medicillor,apoi sa se intoarca si sa transmita celor de aici cele invatate ar fi utill si ar aduce beneficii tuturor.

Comentează acest articol