Care sunt cele mai periculoase afectiuni din preajma ta?



Frecvent se intampla ca atentia care este acordata unui consult medical sa fie mai mare in clipa in care starea de sanatate se inrautateste, iar organismul nu mai functioneaza in parametrii optimi. Adesea neglijenta sau lipsa timpului sunt invocate ca pretexte de tip cauza care se soldeaza cu instalarea starii de rau sau aparitia unor afectiuni mai complicate.

La ce ne raportam?

Auzim adesea ca stresul cotidian este factor declansator manifestarea comportamentelor problema in ceea ce priveste organismul si influeanteaza modul in care un individ se raporteaza la sine. Neinteles si ajutat la timp, acesta se poate transforma in inamicul numarul 1 al sistemului nervos si poate cauza boli pentru care inca se cauta remedii din ce in ce mai complexe. Deficitul de fier este una dintre carentele care afecteaza mai ales populatia de sex feminin si se manifesta diferit in functie de persoana in parte cauzand: oboseala, dureri de cap, atentie scazuta si imposibilitatea de a efectua exercitii fizice repetate. Lipsa mineralelor din organism este des corelata cu factorul stres de care se leaga si cele mai dese boli ale secolului XXI.

Toata viteza cu care se desfasoara majoritatea activitatilor din viata noastra, au determinat specialistii sa gaseasca alternative; asa incat posibilitatea de a depista o boala inca din faza incipienta sa poate fi facuta printr-o serie de teste cu rezultate garantate, chiar si acasa. Facilitand accesul catre informatie, un kit de test HIV este exemplul concret si rapid care se poate proba in intimitatea caminului. Testul si-a capatat increderea in depistarea cu infectia virusului HIV si reprezinta o solutie ideala pentru ca generatia tanara (si nu numai) sa aiba posibilitatea de a intra in contact cu cele mai noi metode de verificare a starii de sanatate.

Omul modern resimte intens efecte multiple produse asupra sanatatii sale, prin urmare medicina se straduieste sa introduca tratamente inovative care sa isi dovedeasca buna functionalitate si progrese vizibile.

Astazi, stiinta a evoluat intr-atat incat isi permite abordarea si practicarea unor tehnici, tehnologii sau programe care pot face tranzitia catre vindecare printr-o intelegere mult mai aplicata. Cercetatorii sunt in cautare continua de alternative si chiar solutii pentru completarea sistemului medical clasic.

Abordarea holistica completeaza spectrul si propune metode care activeaza procesele de vindecare mentala, emotionala, spirituala si fizica, proces care actioneazxa direct la nivelul ADN-ului si retelelor neuronale din creier. In definitiv, terapiile trebuie sa conlucreze cu intreaga fiinta umana, deci ele trebuie implementate si insusite ca pasi progresivi.

Complementare, holistice sau alternative aceste terapii trag semnale de alarma si informeaza ca bolile la care suntem expusi cu totii nu au doar cauze din mediul inconjurator. Ele privesc abordari asupra unui intreg care influenteaza fiecare celula a corpului uman.

Interesele trebuie sa fie concentrate asupra imaginii de ansamblu, insa fara a fi ignorate modificari de energie asupra celulelor care sunt in continua miscare si transformare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.