Curată nebunie!

Limba română şi istoria vor avea mai puţine ore iar latina va fi scoasă din programa şcolară. Şi nimeni din frumoasa mea ţară nu este revoltat.

Rămâne marea întrebare:cine are interesul să ne uităm limba, istoria şi originile? Curată nebunie!


scrisoare_1-465x390

One thought on “Curată nebunie!

  1. Roman Fforin

    Doar că asta nu e nimic pe lângă faptu că, “onor” Comunitatea ( Europeană, bineînţeles) s-a zbătut şi a reuşit, să mai distrugă un simbol al umanităţii.
    E vorba de Crăciun. Acestă minunată sărbătoare care simbolizează de fapt naşterea Fiului lui Dumnezeu pe pămînt.
    Distrugerea s-a făcut cu avizul şi binecuvântarea Papei, care a spus de altfel în discursul său cu ocazia crăciunului din 2015, ” că acesta este ultimul crăciun pe pământ” . O binecuvântare asemănătoare, a dat şi Regina Angliei, ca şi toţi masonii şi illuminatti care ne doresc binele.
    Despre asta nu vorbeşte nimeni. De ce oare? Pentru că nişte băieţi, în faţa cărora noi ne ploconim în fiecare moment, au reuşit să ne distrugă simbolurile , valorile ,şi să ne faca curăţenie în creiere . BRAVO LOR! .
    În curând se va reinstaura sclavagismul, pe care îl merităm din plin. Aşa că, ce tot atâta şcoală, când de fapt stăm în genunchi, cu mâna întinsă pentru o bucată de pâine, care de fapt, e la îndemâna noastră să o câştigăm singuri, cu demintate . Dar cum sa facem noi asta?. Oare ce va zice Comunitatea Internaţională? Dacă se supără, şi nu mai vor să ne dea biluţe de sticlă, contra bijuteii de aur? Ce facem noi atuni?
    Aşa că poate e mai bine să nu mai mergem la şcolă, ca să învăţm istorie adevarată şi orice altceva ce
    ne-ar putea face să traim demni şi liber, pentru că se fac, foc şi pară, băieţii ăia minunaţi care vor să ne transforme în scalvii lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.