Eu sunt pentru unire

am votatMăsurile radicale se fac în perioade complicate. Putem să redevenim o Românie mare şi să reîntregim graniţele. Basarabia este România. Dincolo de podurile de flori, frumoase şi pline de simbolism dar cu eficienţă discutabilă, e timpul unor măsuri pragmatice pentru unirea Republicii Moldova cu România. Pentru a realiza cât mai repede acest lucru am constituit un grup parlamentar, format din deputaţi şi senatori de la mai multe partide, ,,Prietenii Unirii”, ce susţine proiecte concrete ce vizează dezvoltarea comună a celor două teritorii româneşti, de la armonizare legislativă până la interconectare infrastructurii rutiere, medicale, educaţionale şi energetice precum şi promovarea la nivel european a acestui deziderat.

Deocamdată acest grup numără patruzeci de parlamentari ce susţin acţiunile platformei unioniste Acţiunea 2012. Când se va realiza masa critică vom propune unirea Republicii Moldova cu România. Dacă lucrurile evoluează favorabil, în 2018 vom avea o nouă unire a românilor aflaţi de o parte şi de alta a Prutului.

2 thoughts on “Eu sunt pentru unire

  1. basarab

    Herr Doktor! Teai gandit vreodata daca moldovenii mai vor unire cu tara lui ponta voda si a llui nuti spaima constituti??!! Eu stiu ardeleni care regreta ca fac parte dintro tara cu cea mai urata capitala si cu caini pe strada atunci cand calatoresc prin fostul imperiu habsburgic. Ce sa le dam noi moldovenilor?? Ce sa unim?? Coruptia cea mai nerusinata din lume??? Sa fim seriosi.

  2. Ciuhodaru Post author

    M-am gândit. Mi-am amintit şi de bunicul meu mort la cotul Donului şi la reunificarea Germaniei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.