Lacrimile UDMR

clipboard01_412-465x390

UDMR va plânge „la ambasade” cu lacrimi de crocodil după ceea ce s-a întâmplat ieri în Parlament: „A fost un vot etnic!” Mai précis, deputatul UDMR Mate Andras-Levente spune că votul dat de Camera Deputaţilor privind ridicarea imunităţii în cazul colegului său, Marko Attila, a fost unul etnic, bazat pe etnia maghiară a acestuia, el arătând că va sesiza acest aspect ambasadelor acreditate la Bucureşti.

Nu a fost vot etnic, a fost vot parlamentar, asa cum nici UDMR nu e un partid etnic ci partid parlamentar. Corupţia nu are etnie si niciun cetătean român nu e mai presus de lege. Când ne convine este multiculturalism, deschidere europeană! Când nu, este atac pe criteriii etnice! Domnule Hunor, ăsta este elementul de modernitate pe care-l aduceţi in guvernarea României? Puteţi să plăngeţi oricât la ambasade, cine vă mai crede? Ce le veti spune? Că a fost prins la furat si vrea să scape cu imunitate? Drepturi egale indeamna si obligatii egale. La puşcărie poate merge oricine. Dar poate plângeţi şi de steagurile negre puse de Ziua Naţională. Aşa se întâmplă când sunteţi luaţi la guvernare. Chiar voi urmari cum veţi vota, ca cetăteteni români, proiectul meu de lege îi condamnă la puşcărie pe cei care manifestă dispreţ faţă de simbolurile naţionale.

One thought on “Lacrimile UDMR

  1. Corneliu Codreanu

    DAR PARTID ETNIC POT SĂ AIBĂ? SĂ-ŞI DESFIINŢEZE PARTIDUL ŞI NU VOR MAI SUFERI ETNC, VOR SUFERI CA TOŢI OAMENII, SAU SĂ-ŞI SCHIMBE NUMELE PARTIDULUI SĂ-ŞI SPUNĂ PARTIDUL CURVELOR MAGHIARE, CUM BATE VÂNTUL ALTFEL CUM SE VÂND LA UN TARIF BUN, DACĂ ÎN BODELUL LOR POLITIC ESTE ŞI UN CORUPT, DE CE SĂ PLÂNGĂ, SAU SUNT TOŢI CORUPŢI ŞI ÎŞI PÂNG VIITORUL?

Leave a Reply

Your email address will not be published.