Renunţ la imunitatea parlamentară

vot bile iiiVă solicit ca, începând de azi, toate solicitările privind ridicarea imunităţii să fie votate deschis, cu bilele la vedere, aşa cum eu am făcut de fiecare dată. Dacă nu sunteţi corupţi, dacă nu sunteţi şantajabili, dacă nu aveţi dosare veţi face astfel iar dacă nu, asta înseamnă că aveţi ceva de ascuns faţă de cei care v-au trimis în parlament. Eu renunţ azi la imunitatea parlamentară, e un drept de care nu am şi nu am avut niciodată nevoie. Vă invit pe toţi să faceţi acest lucru şi să votaţi proiectul meu de lege ce elimină imunitatea parlamentară pentru fapte penale, precuzând negru pe alb că pentru fapte penale nu e necesar avizul parlamentului pentru începerea anchetei sau a arestării.

Constituţia spune că nu e mai precis de lege. Prin votul legii ce eliminară imunitătea parlamentară putem începe, pas cu pas, să recredibilizăm Parlamentul României

2 thoughts on “Renunţ la imunitatea parlamentară

  1. toloveanu mihaela

    Domnule Ciuhodaru ,nu aveti dreptate .Separatia puterilor in stat .Egale .Cu legi cu care se apara una de alta .Imunitatea va apara de abuzurile procurorilor . La dosarul de la senat nu sunt probe ca domnul Vosganian a incalcat legea .Nu dansul trebuie sa se apere .procurorul trebuie sa dovedeasca vinovatia .Si nu a facut-o .Si dupa campania de pe tv imi dau seama ca este o razbunare .M-au dezamagit si doamna Alina si domnul presedinte .Au dat satisfactie multimii doritoare de sange .Sa iasa si sa explice de ce au gresit senatorii aparandu-l pe domnul Vosganian .

Leave a Reply

Your email address will not be published.