Sală de aşteptare la UPU

De ieri, Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului de Urgenţe are o noua sală de aşteptare.

Trei foşti pacienţi au pus mînă de la mînă şi au amenajat-o. Sala are o capacitate de 20‑25 de locuri. "Activitatea cadrelor medicale a fost uşurată, pentru că nu vor mai avea grija rudelor bolnavilor. Aceştia vor beneficia astfel de o informare rapidă despre evoluţia celor dragi aflaţi în tratament, precum şi de alte tipuri de date medicale oferite prin publicaţii, precum revista Colegiului Medicilor. Sperăm să dotăm această sală cu un televizor şi radio, pentru a face să treacă mai uşor aşteptarea", ne-a spus dr. Tudor Ciuhodaru, şeful UPU.

Sursa: Evenimentul.ro (C.M.)

7 thoughts on “Sală de aşteptare la UPU

  1. Alina dobrea

    buna ziua si felicitari pentru tot ce ati facut si faceti pentru spitalul de urgente. intrebarea mea este: ce fel de televizor vreti sa puneti si cit ar costa?

  2. Ciuho

    Eu macar incerc. Sper sa-l vad terminat pe cel nou de la noi din curte. Cred in necesitatea acestui spital de urgente. Pina atunci… Nu trebuie un televizor prea mare. Cred ca diagonala de 40-50 centimetri e suficienta . Oricare tip e ok.

  3. Alina dobrea

    Un televizor normal cu ecran plat e bine? Sau un LCD? EU V-AM INTREBAT PENTRU CA VREAU SA-L CUMPAR!!! SA TRIMIT BANI SI SA-L CUMPARATI DV? EU POT SA VA TRIMIT UNUL SI DE AICI DAR TREBUIE TRAS IN BANDA. NOI AM TRIMIS UNUL ANUL TRECUT SI NU A MERS. ERA UN LCD.

  4. Alina dobrea

    SPANIOLII SUNT DEJA SINT IN VACANTA IAR DE 1 SI 2 MAI E INCHIS. SAPTAMINA VIITOARE LUNI II POT PUNE. DE RADIO NU STIU CE SA ZIC… SE MAI GASESC?

  5. Ciuho

    Multam fain. Mai bine mai tirziu decit niciodata. Indiferent de modalitatea pe care o alegeti lucrurile se pot rezolva. Speram sa reusim impreuna cu dumneavoatra. Iar radioul va exista vesnic si ne face sa ne simtim acasa in toata Moldova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.