Studenta glumeata, in coma alcoolica

Cinci studente au ajuns sa sarbatoreasca "ziua barbatului" la Spitalul de Urgente.

"Patru dintre ele au avut nevoie de asistenta de urgenta dupa excesul alimentar, de alcool si tutun. Dupa ameliorarea clinica, pacientele au solicitat externarea, dorind sa continue petrecerea alaturi de prieteni", a spus dr. Tudor Ciuhodaru, seful UPU.

Totusi una dintre studente a ramas internata, deoarece a intrat in coma alcoolica: "O pacienta de 20 de ani a necesitat internare in Clinica de Toxicologie avand dianosticul de coma etilica grad II. Examenele toxicologice au aratat o alcoolemie de peste 200 mg la suta". Dr. Ciuhodaru a tinut sa precizeze faptul ca studentei i-a ars de glume dupa ce si-a revenit, ea spunand medicilor ca "de ziua barbatului, tot femeile sufera".

Tot ieri, la spital a ajuns si o eleva de 18 ani, care a incercat sa se sinucida inghitind un pumn de pastile si taindu-si venele cu o lama de ras. Adolescenta a vrut sa-si puna capat zilelor dupa ce a aflat ca a totalizat peste 100 de absente si risca sa fie exmatriculata.

"A fost necesara sI interventia chirurgilor de la . Tanara este in continuare sub terapie si monitorizare si beneficiaza deja de suportul psihologilor de la CIRTITA", a spus dr. Tudor Ciuhodaru, seful UPU.

Sursa: Iasi Plus (Diana Elisei)

One thought on “Studenta glumeata, in coma alcoolica

  1. Alexandra Cojocaru

    Banuiesc ca nu ar fi singurul cazde genul acesta. Unii iau viata in ras insa nu isi dau seama ca isi bat joc de viata lor. Din pacate inconstienta incurca si pe cei din jur, insa nu si pe echipa de la UPU!

Leave a Reply

Your email address will not be published.