Victorie la Pungesti!

pungesti stirgat iii

Am reusit. Pungestiul nu mai are statutul de zona speciala de siguranta publica. Au incetat toate restrictiile din zona speciala de siguranţă publică din Pungesti infiintata la dispozitia guvernului Ponta. Mai précis, dupa protestele 7 decembrie 2013 impotriva extragerii gazelor de sist de catre Chevron, Jandarmeria si Politia au primit ordinul de a constitui filtre pe drumul judeţean Vaslui-Gârceni, pe raza localităţilor Siliştea şi Pungeşti si de a legitima orice persoană care trecea, iar jandarmii adusi in zona nu au permis luni de zile oprirea maşinilor sau a persoanelor în dreptul perimetrului deţinut de compania Chevron.

Am cerut in repetate randuri ca guvernul Ponta sa ridice acest statut de maxima siguranta si domnului Ponta sa vina la Pungesti pentru a le explica oamenilor schimbarea de atitudine in privinta gazelor de sist. In timp ce companiile straine obtin tot ce vor impotriva vointei vasluienilor, legea mea ce prevede interzicerea fracturarii hidraulice in valorificarea gazelor de sist e blocata de aproape un an in Camera Deputatilor.

Sper ca subiectul fracturarii hidraulice nu a intrat in vacanta pentru prezidentiale, asa ca, daca tot sustine ca nu sunt gaze de sist in Romania, solicit premierului aviz pozitiv pentru adoptarea de urgenta a proiectului meu de lege privind interzicerea extragerii gazelor de sist prin fracturare hidraulica.

One thought on “Victorie la Pungesti!

  1. Nicu Zacheu

    Să aveți parte de apă rece și proaspătă când vă va fi sete!
    Dar cei care otrăvesc aerul și apa, nu vor avea parte de această favoare.

    Şi oricine va da de băut numai un pahar de apă rece unuia din aceşti micuţi, în numele unui ucenic, adevărat vă spun că nu-şi va pierde răsplata.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.