Cybele Scagel, formula naturala pentru vindecarea cicatricilor provocate de acnee



Acneea nu apare doar in adolescenta, ci si la varsta matura. Una dintre cele mai delicate probleme ale pielii, acneea nu trebuie tratata cu indiferenta, caci poate lasa urme pe piele, uneori ireparabile: cicatricile cauzate de acnee sau post-acneice.

Ce sunt cicatricile cauzate de acnee?

Cicatricile cauzate de acnee sunt imperfectiuni la nivelul pielii, care raman uneori pentru intreaga viata. Ele pot aparea ca o scobitura mai mica sau mai mare in piele sau ca o umflatura, care seamana cu un chist. Nu toata lumea care are acnee ramane cu cicatrici.

Cauzele cicatricilor post-acnee

Cicatricile de la acnee se formeaza atunci cand straturile de piele de sub epiderma devin deteriorate din cauza unei leziuni, cosuri, sau alte puncte negre legate de acnee. Atunci cand pielea se deterioreaza, fibrele de colagen in exces se pot forma, ceea ce poate provoca un model neregulat - rezultand intr-o cicatrice.

Extractul de ceapa pentru cicatricile produse de acnee

Atunci cand este aplicat in mod regulat pe o cicatrice de acnee, extractul de ceapa poate reduce inflamatia la nivelul pielii. Acest lucru nu numai ca reduce roseata, care poate insoti o cicatrice nou formata, de asemenea, poate reduce dimensiunea cicatricei. Un studiu efectuat cu privire la eficacitatea extractului de ceapa condus de M. Hosnuter, publicat in iunie 2007 in "Journal of Wound", a constatat ca extractul de ceapa aplicat zilnic pe o cicatrice a ajutat la reducerea inflamatiei si decolorarii. Acest lucru este benefic in special pentru tratarea cicatricilor acneei, care tind sa fie pe fata si sunt mai vizibile atunci cand zona cicatrizata este inflamata.

Cybele SCAGEL este un produs dermato-cosmetic pe baza de Extract de ceapa – 12% si silicon derivat care a fost demonstrat stiintific ca intensifica procesul de vindecare a cicatricii prin reducerea aspectului neuniform. Datorita formulei inovative, produsul actioneaza in toate etapele procesului de vindecare a cicatricii.

Totodata, Cybele SCAGEL:

  • Stimuleaza producerea echilibrata de colagen. Accelereaza homeostaza de Tipul I si Tipul III si opreste transformarea micro-fibrocitelor mature in miofibroblaste care este tipul de celula cunoscut ca fiind asociat cu cicatricea de tip cheloid, intarita.

  • Hidrateaza si catifeleaza pielea afectata.

  • Catifeleaza pielea si previne aparitia cicatricilor.

  • Reduce mancarimile si petele rosii.

  • Catifeleaza pielea si preintampina uscarea si iritarea.

  • Ajuta reducerea inflamatiei in hiper-pigmentare.


Cybele Scagel este disponibil in farmaciile Catena, Sensiblu, Punkt, Ropharma, Farmacia Tei, Farmacia Stejara etc.

Mai multe detalii www.estinvestfarma.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published.