De doua ori mai multa grija pentru inima ta cu 50% reducere la pachetele de evaluare cardiologica

Parte a Rețelei Medicale Wellborn, Spitalul Wellborn din București le oferă pacienților săi acces la pachete de evaluare cardiologică (consultație, electrocardiogramă – EKG și ecocardiografie) cu o reducere de 50% a prețurilor de listă, în timp ce serviciile medicale monitorizare Holter EKG și Holter TA vor putea fi accesate cu o reducere de 30%. 

Campania este valabilă în perioada 15 iulie – 15 septembrie 2017, în Spitalul Wellborn din București.

Monitorizările și investigațiile cardiologice vor fi efectuate de doctorul Radu Pretorianmedic specialist cardiolog, ce deține competență în cardiologie intervențională și cardiologie clinică, oferind o gamă largă de servicii medicale cardiologice.

Monitorizarea Holter ECG constă în înregistrarea activității electrice a inimii pentru a depista eventuale tulburări ale ritmului cardiac (aritmii).

Electrocadiograma (ECG-ul) înregistrează activitatea electrică a inimii pe o perioadă scurtă de timp și de cele mai multe ori nu poate surprinde modificări ale ritmului cardiac care apar pe perioade scurte. Monitorizarea Holter ECG înregistrează bătăile inimii pe o perioadă de 24 ore, timp în care pacientul își desfășoară activitățile zilnice uzuale. Astfel, exista șansa de a înregistra modificările de ritm care apar intermitent.

Ecografia cardiacă este un test bazat pe ultrasunete cu frecvență înaltă, cu rol în captarea imaginilor inimii, oferind, în acest fel, informații relevante despre structura și funcțiile cardiace. Ecografia cardiacă este extrem de importantă pentru stabilirea dimensiunilor inimii (se poate stabili dacă există dilatare de cavități sau îngroșare a pereților), forța și capacitatea de contracție a inimii (contractilitatea redusă poate indica o afectare a arterelor coronare), evaluarea valvelor cardiace și a pericardului.

De asemenea, o examinare pe bază de ecografie cardiacă poate identifica eventuale defecte cardiace congenitale, tumori cardiace sau prezența unor trombi în cavitățile inimii.

Pentru programări și pentru a beneficia de avantajele campaniei, pacienții se pot programa:

Tel: 031.9105
E-mail: office@wellborn.ro
Web: http://bit.ly/22tAaqW

Leave a Reply

Your email address will not be published.