Protejează-ți ficatul în fața exceselor culinare de Paște

Se apropie sărbătorile pascale, o perioadă care ne pune față în față cu ispite culinare de tot felul. Un prilej bun de a fi alături de cei dragi, de a ne revedea rudele şi prietenii, Paștele vine la pachet cu mese copioase, de la care nu trebuie să lipsească, conform tradiției, ouăle roşii, carnea de miel, cozonacul, pasca şi vinul roşu. Aceste alimente tradiționale sunt … Continue reading Protejează-ți ficatul în fața exceselor culinare de Paște

Nutraceutica & Diet Food: în perioada 14-16 aprile 2016, în pavilionul C4 la Romexpo

NUTRACEUTICA & DIET FOOD – universul suplimentelor alimentare si al alimentelor dietetice si functionale pe ultima suta de metri inainte de deschiderea oficiala! Mancam in fiecare zi, deci zilnic grija si atentia noastra trebuie sa fie maxime in asigurarea tuturor componentilor nutrtitivi si functionali necesari starii de bine si echilibrului corporal. La granita dintre aliment si tratament expozitia NUTRACEUTICA & DIET FOOD aduce in fata … Continue reading Nutraceutica & Diet Food: în perioada 14-16 aprile 2016, în pavilionul C4 la Romexpo

Importanţa alimentaţiei sănătoase, dezbătută la a IV-a Conferinţă “Sănătate prin Alimentaţie” 2014

La nivel mondial, consumul scăzut de fructe şi legume produce aproximativ 1,7 milioane de decese, arată statisticile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS). Concret, consumul insuficient de fructe şi legume reprezintă cauza a 14% din decesele prin cancer gastrointestinal, 11% din decesele survenite prin cardiopatie ischemică şi 9% din cele produse prin infarct miocardic acut. În acest context, specialiştii în nutriţie fac apel la intensificarea eforturilor … Continue reading Importanţa alimentaţiei sănătoase, dezbătută la a IV-a Conferinţă “Sănătate prin Alimentaţie” 2014