Noi suntem Wellborn4ALL, cel mai nou Centru de Reproducere Umană Asistată, accesibil tuturor cuplurilor din România!

De aproape 9 ani, prin clinicile și spitalele Rețelei Medicale Wellborn îți vorbim despre o cursă contra timp în lupta cu infertilitate, așadar, nu vrem să reținem pe nimeni mai mult decât ar fi necesar! Pentru că timpul îți va fi necesar să îl petreci alături de copilul tău, și în încercări nereușite! Așadar, bine ai venit în noul Centru de Excelență în Fertilitate, Wellborn4ALL, … Continue reading Noi suntem Wellborn4ALL, cel mai nou Centru de Reproducere Umană Asistată, accesibil tuturor cuplurilor din România!

Ce ar trebui să știe cuplurile diagnosticate cu infertilitate la finalul primei vizite la medicul specialist?

Dr. Alina Bolintineanu, medic primar obstetrica-ginecologie Supraspecializare Reproducere Umana Asistata – Fertilizare in Vitro Indiferent de vârsta membrilor unui cuplu, atunci când vorbim despre incapacitatea de a obține o sarcină într-un interval de 6-12 luni de încercări, este extrem de important să știe că este indicat să apeleze la un medic specialist în infertilitate. De ce este necesară experiența validă a medicilor specialiști și a … Continue reading Ce ar trebui să știe cuplurile diagnosticate cu infertilitate la finalul primei vizite la medicul specialist?

Eveniment gratuit: Wellborniada – Clubul viitorilor părinți

Departe de a mai fi considerată un mit, lupta cu infertilitatea este călătoria pe care o parcurg tot mai multe cupluri la nivel internațional. Pentru aceste cazuri, medicii specialiști recomandă alegerea unui centru de excelență în Reproducere Umană Asistată, care să aibă capacitatea de a răspunde multidisciplinar investigațiilor și tratamentului necesare: laborator de analize, departament genetică, chirurgie intervențională asociată, Reproducere Umană Asistată/Fertilizare in Vitro, precum … Continue reading Eveniment gratuit: Wellborniada – Clubul viitorilor părinți