De şase ori tată, dar doar o dată femeie

Primesc pe mail, de la infozilnic.ro, o ştire de ultimă oră, o clarificare necesară şi o punere la punct fără de care adormeam prost la noapte.

Se pare că zilele acestea Caitlyn Jenner a devenit, în fine, şi din punct de vedere legal, femeie.

Am fost curios să aflu cine, cum şi de câte ori a deflorat-o, dar mai ales cum se poate face asta legal, aşa că am întrerupt procedura obişnuită cu care salut genul acesta de mailuri, deschizând mesajul.

Pare că de fapt noua membră a sexului frumos se particularizează faţă de altele prin faptul că până în primăvara asta o chema Bruce Jenner, se pişa din picioare şi ţinuse timp de 65 de ani femeia din ea ascunsă în puşcăria trupului de bărbat, puşcărie din care mai întâi chirurgii esteticieni şi endocrinologii, apoi juriştii au scos-o, la timp pentru menopauză.

Femeia fusese prin anii 70 un decatlonist faimos şi, deşi, silită să competiţioneze numai cu bărbaţi, a reuşit să câştige medalia olimpică de aur la decatlon, la Montreal.

Ulterior activitatea dândei s-a axat pe fel de fel de filme şi talk showuri, nefiind însă distinsă cu vreo distincţie, în ciuda numeroaselor categorii la care ar fi putut concura.

Până să erupă femeia din interior, Jennera fost însurat de 3 ori, căsătorii în urma cărora au rezultat şase copii, un număr suficient de mare cât să te gândeşti să îţi tai dracului pula, oricât de american bogat ai fi.

De fapt femeia este posibil să fi fost nu numai transsexuală, dar şi lesbiană, întrucât pare că şi-a iubit ultima nevastă suficient cât, o perioadă, să renunţe la rochii, desuuri, farduri şi pilule cu estrogeni.

Presupun că cei şase copii ai doamnei Jenner sunt mândri de ea, nemaivorbind de nepoţeii a căror număr de bunicuţe tocmai a crescut.

Regret numai că nu mai există emisiunea Mihaelei Tatu „De 3 ori femeie”, deşi o emisiune nouă, tot pentru femei, numită „De şase ori tată” ar putea să înceapă imediat ce doamnei Caitlin Jenner îi ies noile documente de identitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.