Indisciplina neurochirurgilor de la Colentina

La întrebarea ”De ce medicii nu iau atitudine pentru ameliorarea activității prin spitalele în care lucrează?”, managementul spitalului Colentina dă zilele acestea un răspuns.

Astfel, la susnumitul spital, doi nedisciplinați, neurochirurgi, dr. Ionuţ Gobej şi dr. Dorin Bică, au venit cu figuri, respectiv au cerut ca personalul secției să fie suplimentat adecvat și sălile de operație să funcționeze și după ora 15. Că așa au văzut ei în Franța, unde s-au pregătit.

Și că, în context, dacă se dorește o secție de neurochirurgie funcțională, ceva ar trebui schimbat și bani ar trebui investiți, numărul de asistente, de brancardieri și de medici mărit, orele suplimentare plătite și alte aberații.

Și că aceste lucruri au cu particularitate sens în această epocă de aur în care PSDul, doamna Firea personal, doresc să facă lucruri bune pentru români, inclusiv în sistemul de sănătate.

Și ce lucru mai bun poate fi decât umblatul, în caz de nevoie, la creierul acestora și prin alte metode decât Antena 3?

Era absolut firesc ca managementul instituției să reacționeze; cine poate tolera asemenea leșinați care au nevoie de bani pentru ore suplimentare și care nu pot și ei pune umărul la un brancard la nevoie?

În plus toată această zarvă și apucături pariziene ale celor doi doctori sunt de fapt o indisciplină; numai și numai Comisia de Disciplină a instituției poate, în context, să facă dreptate și să așeze pe cei doi medici pe rugul adecvat gravelor lor abateri.

Altfel, ce să zic, pute țara de neurochirurgi, mai ales din ăștia școliți prin străinătate, care se întorc să lucreze aici, pe salarii românești.

Important este să avem manageri deștepți, ăștia lipsesc sistemului, nu alde scârța scârța cu bisturiile prin capetele pacienților.

4 thoughts on “Indisciplina neurochirurgilor de la Colentina”

  1. “Indisciplina neurochirurgilor de la Colentina”???
    Eu cred, parerea mea, ca problema neurochirurgilor de la Colentina este aceea ca nu i-au spaga. Colectivul de neurochirurgi de la Colentina sunt printre putini medici care nu accepta atentii de la pacienti, vor sa schimbe sistemul sanitar romanesc, vor integritate. De ce vor acesti medici integritate? pentru ca: “Integritatea este genul de virtute care inglobeaza o serie de trasaturi morale ale unei persoane, precum onestitatea, cinstea si probitatea” pe care acesti medici o au. Probabil, cei din conducere cu aceste demersuri vor sa-i determine sa fie ca majoritatea. De ce oare? sau oare de ce? Pentru binele pacientului? sau ca ceilalti nu au aceasta integritate?
    Oana Niculescu.

  2. Sincer prietene… esti un tampit.
    Chiar ma mir cum de am putut sta sa citesc aberatia asta de ai scris-o ceva mai sus. Ma rog..
    “Pune mana pe munca”.. zic eu, si lasa bloggingul.

  3. Doar ca tu esti un biet idiot care nu e capabil de ganduri subtile si a carui parere despre subiect si in general despre mine nu conteaza

  4. Din pacate sunt prea multi ca Alex si prea putini ca dl. Cucu. Daca ar fi fost invers, acest articol nici n-ar mai fi avut sens.

Leave a Reply

Your email address will not be published.