Love story

O frumoasă poveste de dragoste s-a încheiat anul acesta prin căsătorie în Suedia.

Prințul, domnul Florin Șerban este un tânăr de 22 de ani extrem de promițător care locuia la Halmstad. Omul lucra la domiciliu, pe trotuar, fiind specializat în obținerea unor împrumuturi nerambursabile în natură, de obicei alimente sau mărunțiș, prisosind suedezului milos.

Prințesa, doamna Josefin Karlsson, este la rândul ei o femeie tânără, pentru o mamă a șase copii, și a remarcat prestanța și sex appealul românului prin simpla observare pe fereastră. Cu îndrăzneala femeii care la 36 de ani știe că bărbații buni nu trebuiesc ratați la infinit, femeia a intrat în vorbă cu băiatul ajutându-l cu alimente dar și cu mobilarea casei (pătură, umbrelă).

Florin nu vorbește suedeza, dar ce este drept nici Josefin nu vorbește româna, așa că cei doi au folosit în comunicare un amestec de engleză, câteva cuvinte germane cu semnificație universală (”Schneller! Schneller!”, ” Ja! Ja!”) precum și universalul limbaj al trupului.

Pare că atunci când s-a ajuns la comparații cu alternativele de ascendență vikingă, tânărul român a putut arăta suedezei suficient de mult cât femeia să înțeleagă că a venit vremea ca cei șase copii ai ei să capete un nou motherfucker.

Tânărul cuplu și-a unit destinele în primăvară și vecinele, invidioase pe cearcănele și zâmbetul pișichier al Josefinei, bântuiesc pe străzile Halmstadului cu pătura sub braț, umbrela în mână și punga de bostan pregătită în căutarea altor broscoi capabili a fi transformați prin numai câteva numere zdravene în cetățeni respectabili ai regatului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.