Tehnocratul în chiloți

Propunerea lui Andrei Baciu pentru funcția de ministru al sănătății în guvernul de tehnocrați şi renaştere națională a lui Ciolos a fost revocată după numai 5 ore.

Eu personal cred că motivul acestei revocări nu poate fi decât o discuție serioasă şi aprinsă de filozofie sanitară şi management al sistemului dintre cei doi, developând unele diferențe de opinii insurmontabile între cei doi experți.

Totuşi oameni răi din jur par a crede că motivul ar fi de fapt acela că noul ex ministru ar fi doar un papițoi, pozând cu chiloții peste sfârlic, probabil pentru homălăi, dacă ar fi să ne luăm după o a doua poză in care tânărul apare intr-un costum în nuanță bouilabaisse de raci cu creştetul împodobit de ceea ce ar fi putut să fie ultimul jder al acestor meleaguri.

Din punctul meu de vedere nu prea mai contează pe cine va pune Ciolos la sănatate. Seriozitatea omului, grija pe care urmează a o avea pentru sistemul sanitar şi fermitatea lui şi a deciziilor lui mi s-au relevat dintr-o dată.

Îmi pare rău doar de zecile de mii de oameni care au ieşit acum 2 saptămâni in stradă pentru a schimba lumea politică de la noi. Mâncărimea pe care o simt acesti oameni pe umeri şi spate în aceste momente unice nu este gravă; le cresc probabil fulgii şi penele de fazani.

Ştiu asta. Am simtit-o si eu în 1990.

One thought on “Tehnocratul în chiloți”

  1. Ma tem ca a fost sacrificat singurul ministru care ne-a aratat adevarul trist ca diferenta dintre relatiile si felatiile politice este minora. Dar postarea lor pe internet este echivalenta cu publicarea jurnalului de jupon al Elenei Udrea. Cel putin ministrul tantric a avut decenta sa nu arate virtutiile lui Adam, in contrast jurnalul Elenei ar face-o pe Eva sa fure ca Rada merele din paradis cu ambele maini lasand virtutiile Evei la vedere si deturnand premeditat atentia gardienilor de la starea de jale a marului pradat. Sa nu mai vorbim de starea de economica a paradisului dupa ce Elena a terminat cumparaturile acolo unde miticul ministru medical studia operatia lui Bernard. Sunt trist ca medicina a ajuns la nivelul de jupon la fel ca si politica de palat si viata parlamentara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.