Lupta împotriva infertilității continuă la Wellborn prin cea de-a doua ediție a evenimentului CoffeeTalk – discuții despre sănătatea femeii și a cuplului

Cunoscut ca fiind centrul cu cele mai multe proceduri lunare dedicate tratării infertilității, deținând dotare necesară gamei complete de investigații a femeii și a cuplurilor, Spitalul Wellborn din București le oferă pacienților săi posibilitatea de a beneficia de acces la răspunsuri direct de la medicii specialiști.


Joi, 16 martie, începând cu ora 16 (strada Brodina, nr. 3, zona Băneasa, Bucureşti)), dr. Carmen Ianiotescu, medic specialist obstetrică-ginecologie, competenţe Tratamentul infertilităţii cuplului şi reproducere umană asistată /FIV, le va răspunde celor prezenți la eveniment tuturor întrebărilor specifice istoricului medical.

Participarea la eveniment este gratuită și poate fi efectuată prin completarea formularului de aici: http://bit.ly/2lndSUD

Wellborn este primul spital din România dedicat în exclusivitate fertilităţii şi medicinei materno-fetale şi singurul One Stop Clinic de profil din ţară. Este centrul FIV cu cele mai multe proceduri lunare de acest tip la nivel naţional şi se bucură de o rată de succes superioară, chiar şi pentru femeile de peste 35 de ani.Condiţiile medicale de tratament sunt similare cu cele din străinătate. Preţurile sunt similare cu cele din străinătate la metodele de reproducere asistată, dar considerabil mai mici la intervenţiile chirurgicale care necesită spitalizare. Pacienţii beneficiază de un sistem complet de servicii personalizate.
Spitalul Wellborn este unul complet, cu servicii integrate şi complexe care acoperă toate aspectele legate de sănătatea femeii şi reproducere. Personalul este permanent, laboratorul este disponibil în orice zi a săptămânii, chiar şi în weekend. Există posibilitatea de testare genetică a embrioniolor prin screening sau diagnostic genetic preimplantator (PGS sau PGD), care reprezintă o posibilitate tehnică şi terapeutică foarte avansată fiind un real ajutor pentru cuplurile cu eşecuri de reproducere anterioare sau pentru femei cu vârstă peste 40 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.