Med Academy International Exhibition 21-23 Septembrie 2018, Romexpo Bucuresti



Health Media Services organizeaza Med Academy International Exhibition, un eveniment expozițional și știintific de mare anvergură in perioada 21 si 23 septembrie 2018 la Romexpo, Bucuresti.

Cu o tematică bogată și o adresabilitate largă, Med Academy International Exhibition va găzdui peste 250 de companii expozante, 15.000 de vizitatori (aproximativ 5.000 medici, farmaciști, asistenți și 10.000 de pacienți), interesați în a se familiariza cu ultimele noutăți din lumea medicală.

Desfășurat pe parcursul a trei zile,  Med Academy International Exhibition va fi un eveniment complex, structurat în 2 secțiuni, astfel:

Expoziție medicală – în care vor fi prezentate ultimele inovații în domeniul medical. Expoziția va cuprinde o varietate largă de categorii, variind de la echipamente medicale pentru diverse specialități, soluții informatice în medicină și telemedicină, produse de îngrijire și frumusețe, până la mobilier medical și consumabile pentru dezinfecție și sterilizare.

Med Academy Multidisciplinary Congress – Congresul este structurat în șapte sesiuni plenare, o masă rotundă Pharma Round Trade Table – dezbatere pe tema serviciilor publice de săntătate, Workshop-uri tematice, Cursuri științifice, precum și o Secțiune workshop dedicată pacienților – Med Academy Patient Care.

Deschiderea oficială a Med Academy International Exhibition va debuta cu Sesiunea de dezbatere Pharma Round Trade Table, cu titlul “Cum reconstruim încrederea în sistemul de sănătate din România?”, conferința care își propune să aducă în același loc reprezentanți din sectorul sănătății – Ministerul Sănătății, Casa de Asigurări de Sănătate București, Institutul de Sănătate Publică, Autoritatea Medicamentului, Universitățile de Medicină și Farmacie, Autoritatea de Calitate a Serviciilor din Spitale, pentru a dezbate reforma serviciilor publice de sănătate pentru îmbunătățirea calității acestora și recâștigarea încrederii publicului.

O alta ramură importantă a acestui eveniment o reprezintă Sesiunile de Workshop Med Academy Patient Care, secțiuni dedicate întrebărilor adresate de pacienți către medicii specialiști, în legătură cu diverse patologii.

Medici de renume din diverse specialități vor oferi în timp util răspunsurile de care au nevoie pacienții și îi vor sprijini cu recomandări și sfaturi menite să îmbunătățească calitatea vieții oricărui pacient.

Pe parcursul celor trei zile ale evenimentului, prezentările de produse și servicii medicale specializate se vor îmbina armonios cu suita de sesiuni științifice organizate împreună cu societăți medicale de prestigiu, menite să confere evenimentului Med Academy International Exhibitions statutul de amfiteatru al lumii medicale din România.

În cadrul acestui eveniment vom pune la dispoziție o platformă unică în cadrul căreia experți naționali și internaționali vor expune, comenta și compara propriile experiențe în domeniu.

Mai multe informații despre Med Academy International Exhibitions puteți vizualiza accesând următorul link: http://maie.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published.