Medicii conduc in clasamentul provizoriu Libra Energize 2013

[caption id="attachment_510" align="alignnone" width="300"]medicii participanti la Libra Energize 2013 Cele 3 echipe de medici participante la concursul Libra Energize 2013[/caption]

O echipa de stomatologi se afla in fruntea clasamentului intermediar al concursului LIBRA ENERGIZE 2013, devansand 7 echipe de angajati ai Libra Internet Bank si alte 2 echipe de stomatologi, la prima participare a medicilor in concurs. La sfarsitul acestei saptamani, in 15-16 iunie se vor derula urmatoarele 4 probe: caiac-canoe, ciclism, alergare viteza si tir cu arcul.

Unicat in Romania prin formula sa de organizare si prin diversitatea si intensitatea probelor sportive incluse, LIBRA ENERGIZE este o competitie sportiva anuala in aer liber, initiata in 2010 de un grup de angajati ai Libra Internet Bank si sustinuta financiar de aceasta institutie bancara.

In premiera, la editia a treia, angajatii Libra Internet Bank au lansat o provocare catre medici de a se alatura acestei competitii.

„De ce am invitat in acest an in concurs medicii? Raspunsul este simplu: indiferent ca ne sunt clienti sau nu, medicii stiu ca noi, in ipostaza de angajati Libra Internet Bank, am consolidat un parteneriat de peste 9 ani cu sectorul medical si organizatiile lor profesionale. Acum avem ocazia sa ne cunoastem mai bine si intr-un context diferit, la LIBRA ENERGIZE, pentru ca impartasim dorinta de performanta, spiritul de echipa si ingeniozitatea.”, a declarat Sorin Cerbu, unul dintre initiatorii concursului.

LIBRA ENERGIZE se bucura de aprecierea Colegiului Medicilor Dentisti din Bucuresti (CMDB) si a Uniunii Nationale a Asociatiilor Stomatologice (UNAS).

“Cred ca LIBRA ENERGIZE e cea mai buna experienta de team building despre care am auzit vreodata. Ideea mi s-a parut exceptionala de la inceput. Mi-as trece genul acesta de actiuni in agenda saptamanala. Sunt un impatimit al miscarii, fac sport in mod obisnuit de mai multe ori pe saptamana, alaturi de fiul meu.”, a declarat prof.univ.dr. Alexandru Petre, presedintele UNAS.

De altfel, prof.dr. Alexandru Petre participa la LIBRA ENERGIZE cu echipa Mainile Drepte ale Doctorului Viteza, alaturi de dr. Sergiu Drafta, dr. Iuliana Babiuc, juniorul Alexandru Petre Petre si dr. Marina Petre (rezerva in concurs). Echipa Crocodilii este alcatuita din dr. Cristian Comanescu, dr. Sergiu Radulescu, dr. Cristina Craciun, dr. Ana Violeta Sandu si dr. Sara Vahdani (rezerva in concurs). Iar echipa Dintisorii de Aur este formata din dr. Adrian Angelescu, dr. Cristian Dobreci, dr. Adrian Timofte Murariu, dr. Gabriela Socoteanu si dr. Iulia Radu (rezerva in concurs).

Primele probe ale competitiei LIBRA ENERGIZE 2013 s-au desfasurat in perioada 18-19 mai si au cuprins intreceri palpitante de karting, airsoft si alergare 10,5 km la Bucharest International Half Marathon.

Daca la karting cel mai rapid tur a fost departajat la milisecunde, cu peste 10 concurenti care au obtinut un timp sub 1’26”, intre care s-au remarcat trei doamne redutabile, in schimb la airsoft atmosfera de guerilla a fost cea care a facut deliciul echipelor camuflate si inarmate cu multa agilitate si simt al umorului. In proba de alergare rezistenta, derulata in cadrul cursei individuale la Bucharest International Half Marathon, cei mai buni timpi individuali ai unor concurenti Libra Energize au fost obtinuti de dr. Adrian Murariu (0h43’41”), dr. Adrian Angelescu (0h45’22”) si Andrei Ologeanu – Libra Internet Bank (0h47’40”), un rezultat onorabil comparativ cu castigatorii acestei curse, care au terminat in 36 de minute.

Iata cum se prezinta primele pozitii din clasamentul intermediar LIBRA ENERGIZE, cumuland punctajele de la primele 3 probe si puncte suplimentare castigate in alte competitii agreate:

- Locul I: echipa Dintisorii de Aur cu 42 puncte (medici dentisti)

- Locul II: echipa Black Ops cu 37 puncte (angajati si presedintele Libra Internet Bank, Emil Bituleanu)

- Locul III: echipa Chuck Norris cu 29 puncte (angajati Libra Internet Bank), campioana editiei LIBRA ENERGIZE de anul      trecut.

Numele echipelor sunt un exercitiu de creativitate, cea mai inspirata combinatie de nume si imagine reprezentativa aducand 2 puncte suplimentare in concurs echipei respective. Iar dupa fiecare weekend de probe, echipele au sansa sa mai castige 2 puncte suplimentare daca posteaza o fotografie si/sau o impresie pe pagina oficiala de Facebook LIBRA ENERGIZE si aceasta este votata de juriul concursului ca fiind cea mai frumoasa.

In total, anul acesta participantii LIBRA ENERGIZE parcurg 10 probe in aer liber, cu grad de dificultate si efort mic si mediu, in 5 etape de weekend, din mai pana in octombrie, in Bucuresti, Piatra Craiului, Mamaia, padurea Comana.

Scopul competitiei nu este cel al unui castig material, ci acela de a castiga impreuna – clienti si angajati - energia de a fi zi de zi mai buni in viata si in profesie, invingatori, sanatosi si optimisti, prin miscare in natura.

Mai multe detalii si fotografii se gasesc la www.facebook.com/concurs.libra.energize

Leave a Reply

Your email address will not be published.