Medicii specialiști în reproducere umană asistată, Deliana și Silviu Predoi oferă consultații gratuite de infertilitate în clinicile și spitalele Rețelei Medicale Wellborn

Cunoscută ca fiind un punct de reper al excelenței în medicina reproductivă, Rețeaua Medicală Wellborn va oferi în perioada următoare consultații GRATUITE de infertilitate. Acestea vor fi accesibile pacienților din București și Târgoviște prin Spitalele Wellborn, respectiv Clinica Promed System Târgoviște. Cuplurile care prezintă suspiciuni de infertilitate sau un diagnostic confirmat, dar doresc extinderea ariei de expertiză, se pot program în unul dintre centrele menționate, pentru a beneficia de o consultație gratuită de specialitate.

În perioada 1 mai – 15 iunie, medicul Deliana Predoi oferă consultații gratuite de infertilitate în Spitalul Wellborn Băneasa și Clinica Promed System din Târgoviște.



Cunoscută pentru rezultatele sale în tratamentul infertilității și pentru reușitele obținute în cadrul Rețelei Medicale Wellborn (din care face parte și Clinica Promed System din Târgoviște), dr. Deliana Predoi va putea oferi consultații gratuite de specialitate, indicații și recomandări cuplurilor din București și din toată țara.

Până la finalul lunii iunie, pacienții se pot programa gratuit în Spitalul Wellborn Militari, pentru consultații de infertilitate efectuate de medicul Silviu Predoi, medic primar obstetrică-ginecologie, ce deține supraspecializare în medicină materno-fetală și în Reproducere Umană Asistată – Fertilizare in Vitro.

În funcție de diagnostic, de planurile de tratament și de tipul procedurilor reproductive indicate, pacienții vor putea continua întregul set de recomandări în Spitalul Wellborn din București, dotat la standarde europene cu tot ceea ce înseamnă un sistem complet și performant de analiză, monitorizare, intervenție și tratament a infertilității (laborator propriu specializat, bloc operator, ATI, rezerve special create pentru a le oferi pacienților întreg confortul și siguranța de care au nevoie.

Echipa de medici a Rețelei Medicale Wellborn a obținut rate de succes la standarde europene, dezvoltând un sistem medical integrat dedicat procedurilor și tehnicilor ultraspecializate de fertilitate a cuplurilor din România. Mai multe detalii despre ratele de reușite înregistrate în ultimii ani pot fi găsite aici.

Pentru programări, pacienții pot suna la numărul de telefon: 031.9105 sau pot scrie un e-mail la adresa: office@wellborn.ro

Mai multe detalii, pe www.wellborn.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.