Noi locuri de muncă dedicate personalului medical

(ROMÂNIA), Martie 2013: Organizatorii târgului internațional de joburi Cariere în Alb anunță calendarul pentru cea de a opta ediție a evenimentului. Târgul va avea loc în 12 țări europene, începând cu 3 martie. Această ediție a evenimentului aduce peste 5 000 de locuri de muncă internaționale pentru cadrele medicale.


Cariere in Alb


În România, Cariere în Alb va avea loc în România în perioada 06 aprilie – 20 mai. Următoarele evenimente vor avea loc în:




  • Târgu Mureș, pe 26 aprilie

  • Timișoara, pe 27 aprilie

  • Cluj Napoca, pe 28 aprilie

  • București, pe 18-19 mai

  • Brașov, pe 20 mai


Târgul de joburi medicale este deschis publicului, cu intrare gratuită. Cadrele medicale care își caută un loc de muncă sunt sfătuite să își aducă un CV actual și o listă de întrebări pentru angajatori.


Peste 60 de recrutori medicali vor participa la cea de a opta ediție a târguluI Cariere în Alb, dintre care Permedex, IMS Recruitment, MediCarrera, NES Healthcare, Brandler und Rauschelbach, Steiner Personalvermittlung, Progressive Recruitment, Work in Denmark, Doctors without Borders (Médecins Sans Frontières) și alții.


Cariere în Alb este o platformă online și offline destinată întâlnirii candidaților medicali cu un număr mare de angajatori internaționali. La această ediție târgul aduce oferte din țări precum Germania, Marea Britanie, Irlanda, Franța, Belgia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Suedia, Austria, Elveția, Ungaria, Orientul Mijlociu. Oportunitățile salariale pornesc de la 2 500 de euro și includ cursuri și traininguri de limbi străine, ghidare în carieră și programe de adaptare a familiei.


Parteneri media ai evenimentului: Pagina Medicală, Pagina Farmaciștilor, Contraboli, Medicalis, Med News, My Med, BestResources, Hofmed, Medical Manager, Calendar Evenimente, Versa Media Puls, Medipedia, Părinți Clujeni, Părinți România, Ziarul MF, Pharma Business.


Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi pe site-ul oficial al evenimentului www.careersinwhite.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.