Pachete medicale dedicate Investigațiilor ginecologice și de testare a fertilității – cu prețuri de până la 40% mai accesibile pacienților Wellborn

De Ziua Mondială a Sănătății, Rețeaua Medicală Wellborn încurajează pacienții săi să acorde un plus de atenție investigațiilor de rutină, cu rol în evaluarea și diagnosticarea stării de sănătate.

În Spitalul Wellborn Militari, Departamentul de Obstetrică – Ginecologie le oferă pacientelor acces la pachete dedicate investigațiilor specifice, beneficiind de costuri cu 20% mai mici. Așadar, pachetul de ginecologie, recomandat a fi efectuat anual de către femeile cu vârste de peste 22 de ani, include: consultație ginecologie, o ecografie transvaginală, examen Babeș-Papanicolau, cultură secreție col.

Costul pachetului este de 450 lei și este valabil doar în Spitalul Wellborn Militari.

 

Pentru că infertilitatea afectează un număr tot mai mare de cupluri din întreaga lume, prin Centrul de Excelență în medicina reproductivă, Wellborn4ALL, pacientele pot beneficia de un pachet de servicii medicale complet, de evaluare a fertilității, la costuri cu 40% mai mici. Acesta include: o consultație ginecologie, o ecografie transvaginală, analize: dozare AMH, Mycoplasma, Ureaplasma, Chlamydia.

Costul pachetului este de 450 lei și este valabil doar în Spitalul Wellborn Militari.



Cele două campanii se desfășoară sub atenta monitorizare și implicare a medicilor Sorina Ducuța (medic specialiat Obstetrică-Ginecologie), dr. Carmen Ianiotescu (medic specialist obstetrică-ginecologie), dr. Viorica Chirița (medic specialist obstetrică-ginecologie), dr. Silviu Predoi (medic primar obstetrică-ginecologie, Supraspecializare în Medicină Materno-Fetală și Reproducere Umană Asistată).

De asemenea, pentru pachetul dedicat testării infertilității, un beneficiu esențial este dat de garantarea siguranței pacientului, prin continuarea procedurilor și intervențiilor medicale în același spital, asigurând intervenția specializată rapidă a medicilor din echipă.

Campania este valabilă doar în Spitalul Wellborn Militari (str. Dezrobirii, nr. 27-29, București)

Programări:

Call-Center: 031.9105
E-mail: Callcenter@wellborn.ro
Website: www.wellborn.ro

Despre Spitalul Wellborn Militari & Centrul de Excelență în medicina reproductivă, Wellborn4ALL

Parte a Spitalului Wellborn Militari, Wellborn4ALL este cel de-al doilea centru propriu dedicat Excelenței în Reproducere Umană Asistată, printr-un concept nou în România, ce presupune deschiderea accesului la tratamente și proceduri reproductive, practicate la costuri accesibile oricărui pacient, dar beneficiind de condiții de spitalizare și de dotări la standarde europene.

Alături de o echipă medicală ce respectă misiunea și valorile Wellborn încă din momentul lansării primului spital (2013), beneficiind de o dotare completă (secție chirurgie generală, secție ATI, rezerve create special pentru confortul pacientului, laborator de analize ultramodern), Wellborn4ALL continuă să crească numărul cuplurilor din România tratate de infertilitate, la costuri accesibile tuturor pacienților. Toate acestea sunt posibile datorită implementării unui sistem medical centrat pe standardizarea excelenței, prin echipe și proceduri dedicate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.