Proteze din silicon, fabricate în premieră în România în atelierul OrtoProfil

brand

Atelierul Silicon House, care funcționează în cadrul sediului central al companiei OrtoProfil Prod România este singurul atelier din țară unde se confecționează proteze din silicon, pentru pacienții care au suferit amputații totale sau parțiale la nivelul mâinilor și picioarelor ori care s-au născut cu diferite malformații la nivelul acestor membre.

În cadrul atelierului Silicon House specialiștii OrtoProfil confecționează proteze totale sau parțiale de degete, de mână și de picior și asigură cosmetizarea acestora. Protezele sunt confecționate din silicon, un material care nu provoacă iritații la nivelul pielii, de aceea produsele pot fi utilizate atât de adulți cât și de copii. Pacienții care utilizează astfel de proteze pot avea o viață socială normală și asta deoarece protezele din silicon sunt estetic similare membrelor sănătoase. De asemenea, pacienții care doresc să înoate pot practica acest sport fără probleme și asta deoarece apa nu afectează în vreun fel siliconul.

Procedeul de confecționare a protezelor din silicon este unul complex și poate dura de la câteva zile la câteva săptămâni, în funcție de amploarea lucrării. Protezele sunt confecționate manual, specialiștii OrtoProfil fiind foarte atenți la detalii precum culoarea și grosimea protezei. O atenție deosebită este acordată semnelor particulare, cum ar fi petele de pigment, tendoanele sau venele, care sunt imprimate protezei din silicon. Pentru ca noua proteză să fie o copie cât mai fidelă a membrului sănătos, specialiștii OrtoProfil pot asigura și cosmetizarea unghiilor de la degetele acesteia. Unghiile sunt confecționate din acril și pot avea o manichiură franțuzească . Acestea pot fi lăcuite, oja îndepărtându-se ușor cu o substanță fără acetonă.

Protezele de membru inferior confecționate în cadrul atelierului Silicon House de la OrtoProfil le asigură pacienților posibilitatea de a avea un mers normal. Acestea sunt similare membrului sănătos și pot fi introduse ușor în încălțăminte. De asemenea, pentru doamnele și domnișoarele care vor să poarte tocuri, specialiștii OrtoProfil pot confecționa proteze speciale din silicon.

Îmbunătățreai calitatea vieții persoanelor cu dizabilități este principalul scop al companiei OrtoProfil. În cei 19 ani de activitate, compania a reușit să devină lider în topul producătorilor de dispozitive medicale din România.

27 thoughts on “Proteze din silicon, fabricate în premieră în România în atelierul OrtoProfil

  1. cat ar costa aproximativ o proteza de coapsa la ce sa pot purta tocuri,am una dar nu pot purta tocuri laa ea

  2. Vă așteptăm la sediul OrtoProfil din Târgu-Mureș deoarece fiecare proteză din silicon este confecționată pe măsură individuală, conform diagnosticului fiecărui pacient. Multă sănătate!

  3. Buna ziua,as dori sa știu dacă aveți , filiala in Timisoara si dacă da ,puteți să-mi da-ți un Nr.de telefon?

  4. Buna ziua. Aceste proteze din silicon se confecționează în cadrul atelierului Silicon House, care funcționează în cadrul OrtoProfil Târgu-Mureș. Adresa este strada Podeni nr 44A Târgu-Mureș, județul Mureș. Pentru detalii și programări puteți suna la numărul 0265-208.500 sau 0745 356 726. Vă mulțumim! Multă sănătate!

  5. Buna ziua. Aceste proteze din silicon se confecționează în cadrul atelierului Silicon House, care funcționează în cadrul OrtoProfil Târgu-Mureș. Adresa este strada Podeni nr 44A Târgu-Mureș, județul Mureș. Pentru detalii și programări puteți suna la numărul 0265-208.500 sau 0745 356 726. Vă mulțumim! Multă sănătate!

  6. Bună ziua. Da, avem filială OrtoProfil la Timișoara, însă aceste proteze din silicon se confecționează doar în cadrul atelierului Silicon House de la OrtoProfil Târgu-Mureș. Adresa este strada Podeni nr 44A Târgu-Mureș, județul Mureș. Pentru detalii și programări puteți suna la numărul 0265-208.500 sau 0745 356 726. Vă mulțumim! Multă sănătate!

  7. Buna ziua Asi dori sa știu la ce preţ ar fi o proteza la picior de la sold. Multumesc

  8. Port proteza gamba de 26 de ani si as vrea sa stiu cu aproximatie pretul unei astfel de proteze si daca sunt subventionate de casa de asigurari de sanatate.

  9. Buna ziua …As dorii o proteza pt.police 2/3 din ultima falanga cum se procedeaza si cat ar costa….multumesc

  10. As vrea sa știu dacă de poate pune o proteza la mana dreaptă unui ne Belus de 2 luni

  11. Buna ziua, m-ar interesa daca la Data se confecționează proteze estetice ale tălpii piciorului stâng daca are amputate 3 degete și metatarsianul…Au mai rămas cele 2 degete mici.. Va rog aștept răspuns…Sunt din București și mi-aș dorii sa ajung la Dv pe la inceputul lunii Februarie…
    Va multumesc

  12. Va rog sa -mi spuneti daca puteti confectiona din silicon si un manson pt. mana dreapta ramasa cu sechele dupa o interventie chirurgicala adica nu mai are tesut muscular , vene si tendoane a avut si un lambou .

Leave a Reply

Your email address will not be published.