Subway marchează Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, prin campania națională “Hai să salvăm vieți împreună”

Subway®, cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume*, lansează campania “Hai să salvăm vieți împreună”, o acțiune prin care își propune să încurajeze donarea de sânge. Campania se va desfășura în perioada 14 – 21 iunie, în principalele orașe cu restaurante Subway.

Campania marchează Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, sărbătorită anual în întreaga lume pe 14 iunie. Astfel, restaurantele Subway® din România se alătură în premieră acestui fenomen global, inițiat în 2004 de către Organizația Mondială a Sănătății. Anul acesta campania OMS se axează pe donarea de sânge în situații de urgență, când omul impresionat se întreabă cum poate ajuta. Drept urmare, sloganul ales al campaniei este: Don’t wait until disaster strikes - What can you do? Give blood. Give now. Give often.

Cu sprijinul Institutului Național de Hematologie Transfuzională Prof. Dr. C. T. Nicolau, al centrelor de transfuzie locale și al partenerilor campaniei – Fundația Donatorilor Benevoli de Sânge și Asociația React – lanțul de restaurante Subway® își dorește să le reamintească românilor importanța și necesitatea donării de sânge.

Așadar, pe 14 iunie, brandul Subway® își încurajează fanii să se prezinte la centrele de transfuzie din orașele implicate în campanie. Cei care vor dona sânge în această zi vor primi un voucher cadou cu valabilitate de o săptămână, pentru perioada 14 – 21 iunie. Donatorii vor putea alege în restauratele Subway® între un sandviș de 15cm Italian Picant sau Falafel.

În București, campania se va desfășura pe parcursul a două zile: pe 14 iunie la centrul de donare amplasat în cadrul Spitalului Universitar și pe 15 iunie la centrul din str. Constantin Caracaș 2.

Acțiunea va fi susținută online, pe canalele de social media ale lanțului Subway® și offline, în restaurante Subway® din țară. Locuitorii următoarelor orașe sunt așteptați la centrele de transfuzie, în cadrul campaniei: Alba Iulia, Arad, București, Brașov, Cluj-Napoca, Deva, Focșani, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu, Suceava și Timișoara.

“Campania “Hai să salvăm vieți împreună” nu este doar despre ziua de 14 iunie. Ne dorim ca această campanie să fie promotorul unei suite de inițiative care să evidențieze importanța vitală a donării de sânge.” declară Rumen Radev, Business Development Agent pentru zona București-Ilfov. Andrei Trifan, Business Development Agent pentru zonele din afara București-Ilfov adaugă: “Donând, arătăm că ne pasă. Îi invităm așadar pe toți fanii brandului Subway® să se implice în campanie și să devină donatori pe termen lung. Avem toată speranța că, prin intermediul acestei campanii, vom dezvolta un obicei nobil și sănătos în rândul clienților noștri și al publicului larg.”

Partenerii campaniei sunt Fundația Donatorilor Benevoli de Sânge, Asociația React, Adevărul Holding și centrele de transfuzie din Alba Iulia, Arad, București, Brașov, Cluj-Napoca, Deva, Focșani, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu, Suceava și Timișoara.

Mai multe detalii despre campanie pe Pagina de Facebook Subway România.

Leave a Reply

Your email address will not be published.