S-a terminat!

parlament322 iii

Vremea carpelilor din invatamant a trecut. Camera Deputatilor a adoptat proiectul meu de lege ce prevede respingerea ordonantei de urgenta 49/2014. Ordonta a pus cruce pe orice sansa de a avea un invatamant de calitate si a transformat universitatile in mosiile politice ale rectorilor ce puteau ramane in functii pe viata doar pentru a deturna fonduri.

Guvernul Ponta a oferit prin aceasta ordonanta posibilitatea de a face facultate fara bacalaureat sau de a da bacalaureatul in nenumarate sesiuni suplimentare, universitățile particulare se puteau transforma în afaceri profitabile pentru persoanele fizice funcționand după reglementari care nu țin cont de lege, pensionarii puteau candida în continuare pentru funcții de conducere iar incompatibilitatea rector-parlamentar devenea istorie, tocmai pentru a oferi imunitate rectorilor penali, asigurand totodata politizarea definitiva a invatamantului. S-a terminat!

One thought on “S-a terminat!

  1. Dorel

    E bine că se așează și învățământul românesc. Cine nu e capabil de facultate, să învețe o meserie. În plus, va crește importanța educației, atât pentru elevi, cât și pentru părinți.

Leave a Reply

Your email address will not be published.