Spune tare ce te doare!

Sistemul de ugenţă e defect. Politicienii şi slugile strâmbe din sănătate ascund mereu mizeria sub un preş tiumfalist. Vreau să scoatem adevărul la lumină şi să tratăm acest sistem. Lansez astăzi platforma ,,spune tare ce te doare!” unde aştept mesajele voastre cu tot ceea ce vă nemulţumeşte. E timpul ca ministrul sănătăţii şi primul ministru să afle fiecare lucru care nu funcţionează. Fiecare problemă menţionată se va transforma într-o interpelare ce va avea un răspuns. Cineva trebuie să răspundă pentru toate vieţile pierdute.

Începem curăţenia de primăvară. ,,Spune tare ce te doare” pentru ca, împreună, să transformăm sistem bolnav, corupt şi ineficient într-un sistem capabil de a ne asigura sănătatea.




Theodora Elena Azi noapte a fost groaznic...sa stai de la 22 adus cu ambulanta cu traumatism cranian si sa te consulte la 3.00 dimineața. ..sa iti faca analizele de doua ori... sa te plimbe dintr-o secție in alta si la ora 6 sa te trimita la neuro. Jale...mare jale. Plus ca era mizeria de pe pamant acolo

Theodora Elena Update. La ora 12 nu ne-au dat nici un rezultat de la neuro. Ne-au trimis iar la spiridon. Iar pe holurile alea..pe un pat murdar ..din nou la rand.

Gabriel BPunct Tot din seria asta. A trebuit sa-mi car bunicul care nu mai poate merge pret de 5 etaje. De ce? Pentru ca n-am putut folosi un scaun cu rotile datorita "protocolului". Chiar daca existau scaune disponibile

Claudia Teodora Lazarescu In ianuarie am primit un telefon ca cineva drag imi era la urgenta era ora 4:30 dimineata, socul a fost mare si era sa fac un atac de panica .....am ajus la urgente si am rugat frumos un medic daca poate sa imi dea un calciu si m-a trimis la farmacia din Piata Unirii care era non-stop....aloooooooo aa era un spital chear era necesar sa vin cu ambulanta pentru un calciu????????? si de ce un medic ma trimite la o farmacie cand eram intr-un spital...Putea sa ma intrebe de ce vreau calciu, desi eram vanata la fata si tremuram , imi zice sec in fata sa ma duc la farmacie......ufffffff chear nu doresc nimanui sa ajunga la spital si sa fie tratat cu indiferenta....daca mie mi-a zis sa ma duc la farmacie pentru un calciu imi imaginez ca e mai rau...........uffff ASTA ESTE TARA IN CARE TRAIM!!!!!!!!!

One thought on “Spune tare ce te doare!

  1. Caprita Simona

    In decembrie am fost internata in sectia Ginecologie II, la Spitalul Judetean Sf. Ap. Andrei, Galati. Am avut ghinionul sa fie sambata seara. Dupa internare, a doua zi n-a mai venit nimeni la noi in salon de seara de la 19 pana dimineata la 6, cand cu termometrele a venit infirmiera. Fiindu-mi rau toata noaptea am cerut dimineata sa ma vada un medic. In usa salonului a venit medicul Mereuta care m-a intrebat ce am. L-am rugat sa-mi puna dumnealui intrebari legate de starea mea si atunci mi-a raspuns: ”Multumesc pentru trezirea de dimineata. Acum poti sa deschizi geamul si sa te arunci.”. Mi-au fost martori as. Grigoras si pacientele Parfene Nicoleta si Lefterache Rodica. Si toate aceste vorbe dupa ce in urma cu doar cateva zile, la acelasi spital un pacient se aruncase de la etajul 7.
    Am trimis mail la conducerea spitalelor unde lucreaza acest medic dar n-am primit niciun raspuns. La colegiul medicilor nu am facut reclamatie, deoarece aceasta institutie este pusa numai sa scoata basma curata toti impostorii si nu sa faca dreptate pacientilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.